اسرار ابوالهل برملا مي‌شود

به گزارش ميراث آريا(chtn)، يک گروه دو نفره از باستان‌شناسان شامل مارک لنر و زهي هواس، رئيس شوراي عتيقه جات مصر، يافته‌ها و اکتشافات تازه‌اي از فن‌آوري و سازندگان بناي عظيم ابوالهل را در کاوش‌هاي اخير خود به دست آوردند.

بناي عظيم ابوالهل، که به مدت 45 قرن در منطقه گيزا رخ نمايي مي‌کند قديمي‌ترين و بزرگترين مجسمه دست ساز بشري است که با شکلي عجيب همچنان محل حيرت بسياري از باستان‌شناسان و بازديد کنندگان قرار دارد.

اين مجسمه نيمي انسان و نيمي شير که سري به اندازه کاخ سفيد داشته و امتداد بدن آن بزرگي مساحت يک زمين فوتبال را تشکيل مي‌دهد که نظريه‌هاي مختلفي از علت ساخت خود را براي بسياري از باستان‌شناسان به وجود آورده است.

به گفته باستان‌شناسان اگرچه هنوز سئوالات زيادي درباره اين بنا مطرح بوده و بخش‌هاي مجهول فراواني از اين مجسمه وجود دارد اما نشانه‌هاي به جاي مانده روي آن نشان مي‌دهدف که کارگران به يک باره دست از ساخت آن کشيده و مجسمه را درحالي که مراحل پاياني ساخته شدن را طي مي‌کرد، رها کردند.

محققان اميدوارند، دست يابي به علل رها شدن ساخت اين مجسمه در آينده‌اي نزديک پرده از بسياري از سوالات مطروحه در خصوص مجسمه بزرگ ابوالهل بردارد./109

انتهای پیام/

کد خبر 1388110756